PALVELUMME

LÄÄKEHOIDON KOKONAISARVIOINTI

 

 

Lääkehoidon kokonaisarvioinnissa selvitetään käytössä olevien resepti- ja itsehoitolääkkeiden sekä luontaistuotteiden vaikutukset yksilöllisesti terveydentilaan ja ikään suhteutettuna. Palvelu sopii erityisesti henkilöille joilla on enemmän kuin kuusi lääkettä käytössä, epäillään lääkkeen aiheuttamaa haittavaikutusta tai jonka terveydentilassa on vaihteluja. Arviointi tehdään aina yhteistyössä lääkärin ja tarvittaessa muun hoitohenkilökunnan kanssa. Arvioinnin perusteella voidaan ehdottaa muutoksia lääkehoitoon.

 

 

PALVELUN AVULLA

 

- Pienennät lääkekustannuksiasi

- Saat selkeän lääkelistan lääkekohtaisilla huomiolla

- Vähennät mahdollisia lääkehaittoja.

 

 

kuukausihinta on 17,50€/kk

aloitusmaksu on 49,00€

 

 

 

Monilääkittyjen iäkkäiden lääkehoito tulisi arvioida vuosittain.

Vastaanottokäynneillä siihen ei aina ole aikaa ja joskus lääkkeen aiheuttamia haittoja hoidetaan toisella lääkkeellä.

 

Samaa lääkeainetta sisältäviä valmisteita on olemassa usealla eri nimellä.

Joskus käytössä voi olla useita samaa lääkeainetta sisältäviä valmisteita, mikä voi johtaa turhaan haittavaikutukseen.

 

Säännöllinen lääkehoidon kokonaisarviointi vähentää haittavaikutuksia, ja jopa sairaalahoitojaksoja, sekä parantaa elämänlaatua. Yli 10 vuoden kokemuksella pystymme luotettavasti vaikuttamaan havaittuihin epäkohtiin lääkehoidoissa ja selkeyttämään lääkelistaa. Kiinnitämme lääkehoidon kokonaisarvioinnissa myös erityistä huomiota lääkehoidon seurantaan ja tehtyjen muutosten vaikutukseen, mikä tukee rationaalisen lääkehoidon toteutumista erityisesti iäkkäillä.

 

Lääkehoidon kokonaisarviointi toteutetaan edullisella kuukausimaksulla ilman sitoutumisaikaa. Halutessasi voimme tehdä myös nopean lääkehoidon tarkistuksen

Lääkehoidon kokonaisarviointi voidaan toteuttaa myös kokonaan etäpalveluna. 

 

 

HYÖDYT

 

Lääkehoidon kokonaisarvioinnilla saat täydellisen kuvan omasta lääkehoidostasi ja vähennät lääkekustannuksiasi, hoitohenkilökunnan aikaa säästyy muuhun hoitotyöhön ja yhteiskunnan kustannukset pienenevät lääkehaittoista johtuvien sairaalakäyntien vähenemisen ansioista.

 

- Parantaa elämänlaatua

- lääkekustannuksia

- Vähentää haittavaikutuksia

- Selkeämpi lääkelista

 

LÄÄKEHOITOSUUNNITELMA JA VASTUULÄÄKÄRI

 

Lääkehoitosuunnitelma on tärkeä osa lääkehoitoa toteuttavien terveydenhuollon yritysten toimintaa. Lääkehoitosuunnitelma kuuluu kiinteästi terveydenhuollon yritysten omavalvontasuunnitelmaan, joka tulee tarkastaa vuosittain. Lääkehoitosuunnitelmat ovat toimipistekohtaisia ja ne tarjoavat parhaimmillaan selkeät ohjeet sekä toimintatavat esimerkiksi sijaisille turvallisen lääkehoidon toteuttamiseen. Teemme yrityksille ja julkiselle terveydenhuollon yksiköille lääkehoitosuunnitelmien arviointeja ja koulutamme lääkehoitosuunnitelmat aina henkilöstölle. Lääkehoitosuunnitelman hyväksyy aina toimipaikan vastuulääkäri. Palvelun avulla yrityksesi

  • varmistaa lääkehoitosuunnitelman vaatimusten mukaisuuden,

  • kehittää lääkehoidon prosesseja tehokkaammiksi,

  • lisää lääkehoidon toteutuksen turvallisuutta,

  • parantaa henkilöstön osaamista ja ammattitaitoa sekä

  • säästää henkilökunnan työaikaa.

 

Saatavilla myös hallinnollinen vastuulääkäri yrityksellesi. Vastuulääkärin tehtäviin kuuluu hyväksyä toimintatavat, lääkehoitosuunnitelma, lääkeluvat sekä lääkehoidon toteuttamiseen liittyvät näyttökokeet. Vastuulääkäripalvelu edullisesti myös aloittaville yksityisen terveydenhuoltoalan yrityksille sekä toiminimiyrittäjille. 

 

Pyydä tarjous yrityksellesi!

 

Lisätietoja tästä linkistä tai:

 

sähköpostilla: jaakko.hartikainen(a)lharviot.fi

puhelimella: +358443620410

 

APTEEKEILLE

 

Haluatko parantaa apteekkisi taloutta sekä kilpailuetua toiseen apteekkiin, ota rohkeasti yhteyttä. Proviisorimme Jaakko Hartikainen tekee apteekeille tilauksesta eri laajuisia konsultointeja sekä apteekinhoitoja. Konsultointeja teemme esimerkiksi pd3-apteekkijärjestelmän käyttöönotosta ja tehokkaasta käytöstä, varastonhallinnasta ja tuotehinnoittelusta, hyllytyksestä sekä asiakaspalvelun ja myynninkehittämisestä.

 

Voit tilata meiltä myös lääkehoidon kokonaisarviointi -palvelun apteekillesi. Lääkehoidon kokonaisarviointi -palvelua tarjoamalla voit erottua kilpailijoistasi annosjakelukilpailutuksissa ja päivittäisessä asiakaspalvelussa sekä esimerkiksi sitouttamalla hoitoyksiköitä apteekkisi asiakkaiksi. 

 

PALVELUMME APTEEKEILLE

- Apteekinhoito (1-12kk)

- pd3-apteekkijärjestelmän käyttöönotto ja tuki henkilökunnalle (1kk)

- Myynnin ja asiakaspalvelun kehittäminen apteekissa (1-6kk)

- Tuotehinnoittelu ja varastonhallinta käytännössä (1-6kk)

- Toimintaohjeet kuntoon (1-6kk)

- Lääkehoidon kokonaisarviointi -palvelu (1-12kk)